ONZE CADEAUBON
PURE VERWENNERIJ

Een zalig geschenk voor iedereen, van alle leeftijden

Wanneer je iemand graag gelukkig maakt, is een cadeaubon van bij Noppe Slaapcultuur altijd een goed idee. Je geeft hem of haar een leuke winkelervaring en persoonlijk advies afgestemd op zijn ultieme slaapcomfort.

Wij nemen de gelukkige graag mee op ons pretverdiep, een plek waar de wereld even stilstaat. Waar wij je de ruimte geven om tot rust te komen en op ontdekking te gaan. Voor ons is het namelijk belangrijk dat iedereen zich een beetje thuis voelt en ontspannen onze bedden uittest, kleding past of inspiratie opdoet.

Bezoek onze winkel in Lokeren en laat je onderdompelen in hemels comfort. Bij ons vind je alles voor een luxueus thuis- en slaapkamergevoel. Kom tot rust in onze smaakvol ingerichte winkel. Kies een wolk van een bed met zacht dekbed of voel je mooi en zelfzeker in onze moderne night- en homewear, lingerie en badmode.

Onze collecties gaan van tijdloos minimalistisch tot eclectisch modern, voor ieder wat wils. Zowel voor kinderen als volwassenen, mannen en vrouwen. Het pretverdiep is een beleving op zich.

Bestel je cadeaubon in onze webshop

Of kom langs in onze winkel


Jullie cadeaubon staat bovenaan op ons verlanglijstje!
Mevr. Rogiers, Lokeren

Meer klantenverhalen
TIPS & EVENTS

 
28 juli 2020 Maak een afspraak

Een nieuw bed of matras nodig? Maak eerst een afspraak. Zo kunnen jullie toch met 2 personen tegelijk langskomen.

Lees meer

 
8 juli 2020 Zomerplanning en Koppelverkoop

Benieuwd naar onze zomerplanning en de koppelverkoop gevolgd door de soldenperiode? Lees er hier alles over...

Lees meer

 
30 mei 2020 Gratis opblaasbaar strandlaken

Wil je ook op het strand je favoriete boek lezen? Nu krijg je bij aankoop vanaf 100€ beachwear (strandkleedjes, bikini of badpak) een gratis opblaasbaar strandkussen.

Lees meer

 
22 maart 2020 Wist je dat stress één van de hoofdoorzaken is waardoor mensen slecht slapen?

(Chronische) Stress is één van de hoofdoorzaken waardoor mensen slecht slapen. De corona tijd is een enorm stresserende tijd, maar anderzijds hebben veel mensen nu ook meer thuis-momenten. Hét moment dus om je stress aan te pakken. In dit artikel probeer ik alvast eenvoudige tips te geven om je stress te verminderen. Want goed slapen is een topprioriteit om te blijven functioneren.

Lees meer

 
17 maart 2020 Onze moeilijkste beslissing ooit

Lieve klanten, Na veel wikken en wegen hebben wij de keiharde beslissing genomen om de winkel te sluiten tot nader bericht. En dit voor ieders veiligheid. Naar onze mening is dit de enige verantwoordelijke manier om met het virus om te gaan. We doen dit met pijn in het hart maar met alle respect voor jullie, onze klanten.

Lees meer

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie   OK