ONZE CADEAUBON
PURE VERWENNERIJ

Een zalig geschenk voor iedereen, van alle leeftijden

Wanneer je iemand graag gelukkig maakt, is een cadeaubon van bij Noppe Slaapcultuur altijd een goed idee. Je geeft hem of haar een leuke winkelervaring en persoonlijk advies afgestemd op zijn ultieme slaapcomfort.

Wij nemen de gelukkige graag mee op ons pretverdiep, een plek waar de wereld even stilstaat. Waar wij je de ruimte geven om tot rust te komen en op ontdekking te gaan. Voor ons is het namelijk belangrijk dat iedereen zich een beetje thuis voelt en ontspannen onze bedden uittest, kleding past of inspiratie opdoet.

Bezoek onze winkel in Lokeren en laat je onderdompelen in hemels comfort. Bij ons vind je alles voor een luxueus thuis- en slaapkamergevoel. Kom tot rust in onze smaakvol ingerichte winkel. Kies een wolk van een bed met zacht dekbed of voel je mooi en zelfzeker in onze moderne night- en homewear, lingerie en badmode.

Onze collecties gaan van tijdloos minimalistisch tot eclectisch modern, voor ieder wat wils. Zowel voor kinderen als volwassenen, mannen en vrouwen. Het pretverdiep is een beleving op zich.

Bestel je cadeaubon in onze webshop

Of kom langs in onze winkel


Jullie cadeaubon staat bovenaan op ons verlanglijstje!
Mevr. Rogiers, Lokeren

Meer klantenverhalen
TIPS & EVENTS

 
5 maart 2020 Summer Vibes Fashion Show

Het tofste event van het jaar!

Lees meer

 
2 maart 2019 ViSpring in onze showroom

Bent u op zoek naar het àllerbeste? Dan is Vispring misschien iets voor u. Vanadium staal pocketveren en boordevol natuurlijke vulmaterialen zoals wol, katoen en paardenhaar.

Lees meer

 
2 maart 2019 Magisch waspoeder

Houd jij er ook zo van dat je lakens heerlijk geuren na het wassen? Dan hebben wij nog iets beters voor jou!

Lees meer

 
7 september 2018 Hoe sneller in slaap vallen?

Lig je vaak naar het plafond te staren? Misschien dat deze oude inslaaptechniek van het Amerikaanse leger je van je slaapprobleem afhelpt. Maar liefst 96 procent van de militairen zou er binnen twee minuten van in slaap vallen!

Lees meer

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie   OK