ONZE CADEAUBON
PURE VERWENNERIJ

Een zalig geschenk voor iedereen, van alle leeftijden

Wanneer je iemand graag gelukkig maakt, is een cadeaubon van bij Noppe Slaapcultuur altijd een goed idee. Je geeft hem of haar een leuke winkelervaring en persoonlijk advies afgestemd op zijn ultieme slaapcomfort.

Wij nemen de gelukkige graag mee op ons pretverdiep, een plek waar de wereld even stilstaat. Waar wij je de ruimte geven om tot rust te komen en op ontdekking te gaan. Voor ons is het namelijk belangrijk dat iedereen zich een beetje thuis voelt en ontspannen onze bedden uittest, kleding past of inspiratie opdoet.

Bezoek onze winkel in Lokeren en laat je onderdompelen in hemels comfort. Bij ons vind je alles voor een luxueus thuis- en slaapkamergevoel. Kom tot rust in onze smaakvol ingerichte winkel. Kies een wolk van een bed met zacht dekbed of voel je mooi en zelfzeker in onze moderne night- en homewear, lingerie en badmode.

Onze collecties gaan van tijdloos minimalistisch tot eclectisch modern, voor ieder wat wils. Zowel voor kinderen als volwassenen, mannen en vrouwen. Het pretverdiep is een beleving op zich.

Bestel je cadeaubon in onze webshop

Of kom langs in onze winkel


Jullie cadeaubon staat bovenaan op ons verlanglijstje!
Mevr. Rogiers, Lokeren

Meer klantenverhalen
TIPS & EVENTS

 
5 mei 2020 Belangrijke wijzigingen nà heropening

Alles wordt anders, ook wij hebben goed nagedacht en de voorbije periode geavalueerd. Vanaf nu werken wij op dinsdag enkel via afspraak en achter gesloten deuren. Zo kan u op een ontspannen manier het juiste bed of matras kiezen. Wij blijven die dag ook met plezier al uw online bestellingen naar huis brengen in Lokeren of dichtbij! Noppe op verplaatsing of service met een plus!

Lees meer

 
28 maart 2020 Wij blijven tot uw dienst!

Wij missen jullie!!! Maar niet getreurd, jullie kunnen ons via sociale media, telefonisch of via mail info@noppeslaapcultuur.be nog steeds bereiken. Wij hebben onze online shop www.pret-a-dormir.be en stellen alle steun enorm op prijs. Dit doet ons deugd! Bestellingen in Lokeren brengen wij met veel plezier naar huis.

Lees meer

 
22 maart 2020 Wist je dat stress één van de hoofdoorzaken is waardoor mensen slecht slapen?

(Chronische) Stress is één van de hoofdoorzaken waardoor mensen slecht slapen. De corona tijd is een enorm stresserende tijd, maar anderzijds hebben veel mensen nu ook meer thuis-momenten. Hét moment dus om je stress aan te pakken. In dit artikel probeer ik alvast eenvoudige tips te geven om je stress te verminderen. Want goed slapen is een topprioriteit om te blijven functioneren.

Lees meer

 
17 maart 2020 Onze moeilijkste beslissing ooit

Lieve klanten, Na veel wikken en wegen hebben wij de keiharde beslissing genomen om de winkel te sluiten tot nader bericht. En dit voor ieders veiligheid. Naar onze mening is dit de enige verantwoordelijke manier om met het virus om te gaan. We doen dit met pijn in het hart maar met alle respect voor jullie, onze klanten.

Lees meer

 
5 maart 2020 Summer Vibes Fashion Show

Het tofste event van het jaar!

Lees meer

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie   OK