OPENINGSWEEKEND
Overzicht

OPENINGSWEEKEND

13 - 15/05/2016

We hebben vol enthousiasme gewerkt om uw shopervaring bij Noppe slaapcultuur nóg aangenamer te maken. Met de opening van ons nieuwe "pretverdiep" wordt shoppen bij Noppe Slaapcultuur verheven tot een een unieke winkelervaring.

De nieuwe uitgebreide lingerieshop zal u (én ons) doen watertanden. Van A- tot E-cup, van basic tot sexy, voor jong & oud, kids & heren. Met meer dan 50 topmerken hét adres voor lingerie, bedlinnen, nachtkleding & beachwear. Ook de laatste trends in woondecoratie en gifts zorgen voor extra veel inspiratie. Blader in onze loungebar gerust in onze interieurboeken en ...Psst...dames... vergeet ook geen kijkje te nemen in onze mooie paskamers!

Op de benedenverdieping blijven we u met dezelfde passie en kennis informeren over de juiste matras, uw droombed of het ideale hoofdkussen . Ergonomie, comfort en productkennis staan hier op de voorgrond. Beneden wordt u geïnformeerd, boven geïnspireerd!

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? We verwelkomen u met open armen, mooie cadeaus én een drankje tijdens ons openingsweekend van 13 tot en met 15 mei.

Schrijf hieronder op voorhand in en ontvang een extra goodiebag!