Opendeur 6 tot en met 14 oktober, ook op zondag
Overzicht

Opendeur 6 tot en met 14 oktober, ook op zondag

06 - 14/10/2018

Kom naar onze opendeur en maak van je slaapkamer het béste plekje van de wereld!

Hoe kan Noppe jouw leven beter maken? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jouw thuis of slaapkamer een plek wordt waar alle stress van je afglijdt?

Klinkt dit overdreven? Misschien Wel... maar het is tóch waar.

Hoe? Lees enkele tips:

1. Honderden klanten kunnen getuigen hoe het juiste hoofdkussen hen een betere nachtrust gegeven heeft , met dikwijls ook verbetering of verdwijnen van nekklachten of zelfs hoofdpijn. Dit doen we door echt onze tijd te nemen bij het adviseren.

2. Stress! Iedereen heeft er last van... ook ik. Maar het moment dat je ‘s avonds in een wolk van een bed kruipt blijft voor mij het topmoment van de dag! Voelen hoe je lichaam en spieren ontspannen (op een ergonomisch verantwoorde manier) in een zalig zacht bed is heerlijk. Maar daarvoor moeten jullie weten wélk type, hardheid, kwaliteitsverschillen mogelijk zijn.

3. Het dragen van de juiste behamaat zorgt ervoor dat jullie je ten eerste mooier (!) maar ook minder belast voelen aan nek, schouders en rug. Dus laat jullie alstublieft begeleiden bij de juiste keuze. Wij doen dit niet om ons op te dringen maar wél om jullie een betere keuze te laten maken!

4. Denken jullie dat elke donsovertrek en hoeslaken hetzelfde is? Absoluut niét! Dichtgeweven stoffen, betere katoensoorten en weeftechnieken zorgen voor een veel zachter en soms zelfs strijkvrij resultaat. We hechten veel waarde aan onze kleding maar vergeet niet dat we elke nachten uren huidcontact hebben met ons bedlinnen. De investering waard!

5.Wat is nu ontspannender dan na het werk je om te kleden en die mentale klik te maken. Vrije tijd... ontspannen... RELAX! Als je dan ook nog super comfy maar tegelijk stijlvol voor de dag komt, dan is je zen-gevoel helemaal top. Wij hebben op het pretverdiep zo veel mooie nachtkleding en homewear ... voor dames, heren en de kindjes.

6. Ik ben zelf verliefd op mijn donsdeken. Ik vind het heerlijk hoe licht en warm dit is. Maar vergis je niet, niet iedereen is gebaat bij het allerwarmste donsdeken. Door vragen te stellen komen we er samen uit welke warmtegraad voor jullie het beste is. Maar 1 ding is zeker... een écht donsdeken is pure verwennerij!

7. Moeite om in slaap te vallen of om door te slapen? Een ontspannen geest is hierbij heel belangrijk. Maar doordat we meestal van een heel hectische dag meteen overgaan naar het moment van slapen, hebben we hierbij soms wat hulp nodig. En liefst door het gebruiken van natuurlijke etherische oliën zoals deze die verwerkt zitten in onze kussensprays van ThisWorks. Deze zullen je effectief (klinisch bewezen) helpen om tot rust te komen en zo sneller en beter te laten slapen. Combineer dit met een paar ademhalingsoefeningen voor een topresultaat!

Dit zijn maar enkele voorbeelden van hoe we jouw leven en slaapkamer effectief beter kunnen maken. Ik wil nog eens benadrukken dat wij ons in de winkel niet willen opdringen, maar dat het een meerwaarde heeft om je effectief door ons te laten begeleiden. We doen het met hart en ziel!

Opgelet! De eerste zondag van de opendeur (7 oktober) is het ook Openbedrijvendag bij ons, dus dan kan het wel aanzienlijk drukker zijn dan de rest van de week. Enkel op maandag 8 oktober is de winkel gesloten , op alle andere dagen van 6 tot en met 14 oktober van harte welkom!

Hopelijk tot binnenkort!

Nathalie Noppe

zaakvoerster