Noppe Slaapcultuur | Home

Hemels slaapcomfort

Slaapcomfort en belevingsverdiep.

Bent u op zoek naar een goed bed, een mooie boxspring, comfortabele matras of een kwaliteits hoofdkussen? Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Onze grondige kennis en passie voor het slapen zorgt ervoor dat we samen op zoek gaan naar de (slaap)oplossing op maat voor ú.

Op ons prachtige pretverdiep kan je volop inspiratie opdoen en op je gemak rondkijken tussen onze topcollecties nachtkleding, homewear, lingerie & beachwear.

Contacteer ons

30.09.2017 - 08.10.2017

Opendeur 30/9 - 08/10

Toe aan een upgrade van je slaap?

Inschrijven Alle events
Opendeur 30/9 - 08/10
Prêt-a-dormir webshop

Prêt-a-dormir webshop

Ontdek ons uitgebreid aanbod night- en homewear, lingerie en badmode

Diesel, Guess, Heidi Klum Intimates, Marlies Dekkers, Michael Kors, Petit Bateau, Stella McCartney, Woody … zijn slechts een greep uit ons aanbod van meer dan vijftig merken, passend bij ieders stijl. Ook op vlak van bedlinnen, home decoration en accessoires vind je bij ons alles om je thuis en slaapkamer nog gezelliger te maken. Laat je favorieten leveren aan je deur of pik ze op in onze winkel.

Shop online

Bezoek onze winkel

Noppe Slaapcultuur in Lokeren biedt een totaalervaring aan. Op de begane vloer vind je een met passie en liefde voor het vak gekozen selectie aan kwaliteitsvolle bedden en hoofdkussens. Op de eerste verdieping vind je onze sfeervolle Prêt-a-dormir afdeling. Wandel onze dressing van 400m² binnen en voel je onmiddellijk thuis.

Lees meer

Pretverdiep is open!

Pret-a-dormir by Noppe

We zijn heel trots om jullie te kunnen melden dat onze vernieuwde winkel mét pretverdiep open is! Op het pretverdiep ontdekken jullie de gloednieuwe Pret-a-dormir afdeling. Die nodigt uit om te inspireren, een winkelervaring uit je dromen. Van woonaccessoires, Scandinavisch geïnspireerde bedden en zacht bedlinnen over de mooiste night- en homewear tot kwaliteitsvolle lingerie. Ook strandliefhebbers komen er aan hun trekken. Meet jezelf een nieuwe zwembroek of bikini aan en fantaseer in de loungebar of speciale paskamers over je volgende vakantie. Met de beste huisparfums, kussensprays om beter te slapen en nog veel meer originele cadeaus...