Noppe Slaapcultuur | Home

Hemels slaapcomfort

Slaapcomfort en belevingsverdiep.

Bent u op zoek naar een goed bed, een mooie boxspring, comfortabele matras of een kwaliteits hoofdkussen? Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Onze grondige kennis en passie voor het slapen zorgt ervoor dat we samen op zoek gaan naar de (slaap)oplossing op maat voor ú. Want uw slaapkamer zou uw favoriete plek moeten zijn, je eigen cocon waar de stress meteen van je afglijdt.

Op ons prachtige pretverdiep kan je volop inspiratie opdoen en op je gemak rondkijken tussen onze topcollecties nachtkleding, homewear, lingerie & beachwear. Iedereen staat versteld van het enorme aanbod en de leuke winkelervaring.

Tijdens de maand januari zijn er aantrekkelijke acties , verschillend van merk tot merk. Wij geven u hierover graag meer info in onze winkel.

Contacteer ons

17.11.2018 - 18.11.2018

Cosy Weekend

Kom naar ons Cosy weekend en wij verwennen jou met lekkere koffiespecialiteiten, geschenken, workshops en cosy shopping!

Meer info Alle events
Cosy Weekend
Prêt-a-dormir webshop

Prêt-a-dormir webshop

Ontdek ons uitgebreid aanbod night- en homewear, lingerie en badmode

Diesel, Guess, Heidi Klum Intimates, Marlies Dekkers, Michael Kors, Petit Bateau, Stella McCartney, Woody … zijn slechts een greep uit ons aanbod van meer dan vijftig merken, passend bij ieders stijl. Ook op vlak van bedlinnen, home decoration en accessoires vind je bij ons alles om je thuis en slaapkamer nog gezelliger te maken. Laat je favorieten leveren aan je deur of pik ze op in onze winkel.

Shop online

Bezoek onze winkel

Noppe Slaapcultuur in Lokeren biedt een totaalervaring aan. Op de begane vloer vind je een met passie en liefde voor het vak gekozen selectie aan kwaliteitsvolle bedden en hoofdkussens. Op de eerste verdieping vind je onze sfeervolle Prêt-a-dormir afdeling. Wandel onze dressing van 400m² binnen en voel je onmiddellijk thuis.

Lees meer

Ons Pretverdiep!

Pret-a-dormir by Noppe

Op het pretverdiep ontdekken jullie onze trendy Pret-a-dormir afdeling. Die nodigt uit om te inspireren, een winkelervaring uit je dromen. Van woonaccessoires, Scandinavisch geïnspireerde bedden en zacht bedlinnen over de mooiste night- en homewear tot kwaliteitsvolle lingerie. Ook strandliefhebbers komen er aan hun trekken. Meet jezelf een nieuwe zwembroek of bikini aan en fantaseer in de loungebar of speciale paskamers over je volgende vakantie. Met de beste huisparfums, kussensprays om beter te slapen en nog veel meer originele cadeaus...

Volg ons voor alle nieuwigheden en trends ook op Instagram @pretadormir