Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring

Hemels slaapcomfort

Vijfenveertig jaar geleden richtte grootvader Pol Noppe – een bedreven meubelmaker in hart en nieren – het bedrijf Noppe op. Vol vertrouwen gaf Pol later de fakkel door aan zijn zoon Noel, die de focus verlegde naar de slaapkamer. En zo werd Noppe Slaapcultuur geboren, de allereerste winkel in België die zich specialiseerde in slaapcomfort.

Door de jaren heen bouwde de familie haar kennis en service uit en groeide Noppe Slaapcultuur uit tot een vaste waarde in de streek. Zij staan gekend om hun vriendelijke en ongedwongen aanpak, waarbij ze de tijd nemen om te luisteren.

In 2005 verhuisden ze de winkel naar de Gentse Steenweg. Met deze beslissing schoot kleindochter Nathalie een schot in de roos; het succes was meteen voelbaar en blijft nog steeds toenemen.

Reeds tien jaar zetten Nathalie en haar man Danny enthousiast hun schouders onder Noppe Slaapcultuur en weten ze de ideale balans te vinden tussen traditie, ambacht en innovatie. Samen met een hecht team zorgen zij ervoor dat Noppe Slaapcultuur niet stilstaat.

Het resultaat van hun open blik is een stijlvolle winkel met een uitgebreid aanbod hemels slaapcomfort: bedden, matrassen, lattenbodems en boxsprings die je heerlijk doen slapen. Vanaf lente 2016 kan je op de sfeervolle tweede verdieping in alle rust de mooiste night- en homewear, beachwear en lingerie kan passen. Je vindt er ook een ruime keuze kwaliteitsvol bedlinnen voor iedere slaapkamer.

Nathalie, Danny en hun gepassioneerd team staan klaar om je te helpen en laten je in alle rust wegdromen. Hun aanpak werd reeds bekroond met de prijs van meest klantvriendelijke winkel.