Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring

Noppe Slaapcultuur, een totaalervaring

Onze vernieuwde winkel is een plek waar de wereld even stilstaat. Waar wij je de ruimte geven om tot rust te komen en op ontdekking te gaan. Voor ons is het namelijk belangrijk dat jij je een beetje thuis voelt en ontspannen onze bedden uittest, kleding past of inspiratie opdoet.

We luisteren naar je huidige klachten en wensen en nemen uitgebreid de tijd om je te begeleiden in je keuze voor een nieuw bed en/of hoofdkussen. We leggen de verschillen en nieuwe ontwikkelingen binnen ons aanbod uit en laten je de unieke eigenschappen zelf ervaren.

Wist je trouwens dat er niet een maar drie pijlers bepalend zijn voor de keuze van een nieuw bed? Jouw lichaamsbouw en slaapgewoontes hebben namelijk nood aan een bepaalde ondersteuning, drukverdeling en ventilatie.

Op basis van deze drie gaan wij op zoek naar de beste slaapoplossing binnen jouw budget. Een gezellig nestje dat je lichaam ondersteunt en ontspant zodat jij kan genieten van een welverdiende nachtrust.

Op de tweede verdieping van onze Noppe Slaapcultuur winkel vind je ons eigenste pretverdiep. Je vindt hier het volledige aanbod van onze Prêt-a-dormir webshop en meer terug. Voel je thuis en ga op ontdekking.

Laat je inspireren door ons aanbod bedlinnen, home decoration en accessoires. Wij helpen je graag bij het samenstellen van sfeervolle combinaties. In alle intimiteit kan je hier ook onze night- en homewear, lingerie en badmode passen.

Onze collecties gaan van tijdloos minimalistisch tot eclectisch modern, voor ieder wat wils. Zowel voor kinderen als volwassenen, mannen en vrouwen. Het pretverdiep is een beleving op zich.

Bezoek onze winkel

Noppe Slaapcultuur
Gentse Steenweg 9
9160 Lokeren

Plan je route
Prêt-a-dormir webshop

Prêt-a-dormir webshop

Ontdek ons uitgebreid aanbod night- en homewear, lingerie en badmode

Diesel, Guess, Heidi Klum Intimates, Marlies Dekkers, Michael Kors, Petit Bateau, Stella McCartney, Woody … zijn slechts een greep uit ons aanbod van meer dan vijftig merken, passend bij ieders stijl. Ook op vlak van bedlinnen, home decoration en accessoires vind je bij ons alles om je thuis en slaapkamer nog gezelliger te maken. Laat je favorieten leveren aan je deur of pik ze op in onze winkel.

Shop online