Onze klanten aan het woord!

Nog nooit zo graag gaan slapen!

Reactie via mail:

Danny en Nathalie,

14 dagen geleden hebt u onze nieuwe boxspring geleverd.

Wat de mensen op jullie blog schrijven is 100% waarheid. Ook wij zijn super tevreden van onze nieuwe boxspring en het was de investering meer dan waard. Jullie professionele uitleg, jullie vriendelijkheid en geduld hebben ons mede doen beslissen om bij jullie de aankoop te doen en zullen het ook niet nalaten u bij andere aan te bevelen

Jullie hebben de "Retail Award" meer dan dik verdiend.

Nog nooit zo graag gaan slapen als de afgelopen 14 dagen!

Met vriendelijke groeten,

Fam. Heyndrinckx, Verrebroek

Fam. Heyndrickx, Verrebroek

Fantastische service, echt top!

"Ondertussen wonen we bijna een maand in ons nieuwe huisje in Kalken... De boxspring doet het geweldig! Samengevat zeggen we : sympathieke ontvangst, prima uitleg, fantastische service. Echt top!"

Kathleen en Frank

Kathleen en Frank

Een hemels bed

"De eerste keer in de winkel op een Carpe Diem waanden we ons op een wolk. Niet alleen het bed voelde heerlijk, maar ook de ontvangst en uitleg waren van een bijna bovenaards niveau. Nu we reeds een tijdje in ons bed slapen, kruipen we elke avond tussen de wolken: heerlijk, warm, zacht,... De belofte van de mensen van Noppe is bewaarheid: een hemels bed! Dank je wel slaapcultuur Noppe! Fam. Desoete-Mayens uit Merelbeke"

Bij deze mooie mail van de familie Desoete, kregen we oprecht kippenvel!

Fam. Desoete-Maeyens, Merelbeke

Carpe Diem, een Zweedse droom

Danny en ik(Nathalie) kregen deze mail van mevrouw Wiels en we waren uiteraard héél trots! Mevrouw Wiels schreef :

"Ik wou jullie langs deze weg van harte danken voor de superfijne ontvangst die we bij jullie kregen. Jullie hadden zoveel aandacht, jullie gaven ons alle tijd en ruimte om uit te proberen, na te denken, te overleggen enz... We zijn als heel tevreden mensen buiten gegaan met een gelukkig gevoel een geweldige aankoop te hebben gedaan bij geweldige mensen! Jullie zijn een uniek voorbeeld als zelfstandigen met meer dan een hart voor jullie zaak maar meer nog voor de klanten! Een echte aanrader. Ik probeerde dit te posten op jullie site bij testimonials maar dat lukte niet, vandaar langs deze weg. Ik kijk enorm uit naar de levering van mijn "Zweedse droom". Van harte : Daniel en Annita Van Avermaet-Wiels"

Mevr. Wiels, Waasmunster

Professionele en vriendelijke begeleiding

Mail van Dhr. Certeyn: "In geen jaren zo fantastisch geslapen als in ons nieuwe bed. Nu staan we tenminste uitgerust op. Dankzij jullie professionele en vriendelijke begeleiding hebben we niet de goedkoopste maar zeker en vast de juiste keuze gemaakt. 200% tevreden van jullie klantvriendelijke service. We kunnen jullie zaak allen maar aanbevelen!!"

Dank u wel, meneer Certeyn! Doet deugd om horen.

Fam. Certeyn, Kallo

Zalig slapen!

"Wij zijn zo blij dat we, na lang aarzelen, toch besloten hebben om het iets duurdere Carpe Diem bed te kopen! Werkelijk, ik heb geen rugpijn meer. We slapen zàlig! Bedankt!

Dhr. en Mevr. De Mayer, Lokeren

De beste beslissing van ons leven!!!

Mevrouw Van den Eeckhout kwam na aankoop van haar bed terug om extra bedlinnen te kopen voor haar nieuwe bed. Na onze vraag of ze tevreden is, roept ze enthousiast : "De beste beslissing van ons leven!!! Na een vroegere miskoop in het verleden, zijn we zo blij dat we bij jullie terecht gekomen zijn. Jullie hebben ons eerlijk en gemotiveerd advies gegeven, dat vind je niet zo vaak meer."

Mevr. Van den Eeckhout, Koewacht

Wat een verschil

"Ongelofelijk wat een verschil! Wij hebben niet het duurste bed gekocht, en toch kunnen jullie niet geloven hoe tevreden we zijn! Bijna dagelijks zeggen we tegen elkaar hoe blij we wel zijn met ons nieuwe bed."

Dhr. en Mevr. De Caluwé, Lochristi

Eindelijk een goed kussen

"Jullie nemen echt tijd voor de klanten. Ik wist niet dat er zoveel verschillende hoofdkussens waren. Eindelijk een goed kussen, oef!"

Mevr. Van Winckel, Lokeren

Passie

"We voelen de passie voor jullie beroep in de manier waarop jullie ons uitleg geven en ons begeleiden naar het juiste resultaat" De Award van meest klantvriendelijke (meubel)winkel is dik verdiend.

Dhr. Smet, Beervelde

Winkel met een ziel

We voelen ons hier heel welkom, dit is echt een winkel met een ziel"

Jong koppel, Oostakker

Wat een service!

"Wat een service, en de baas die zelf nog de leveringen doet, waar vind je dit nog?"

Dhr. Janssens, Wetteren