Al jaren gespecialiseerd in slaapcomfort

In de jaren '70 richtte grootvader Pol Noppe – een bedreven meubelmaker in hart en nieren – het bedrijf Noppe op. Vol vertrouwen gaf Pol later de fakkel door aan zijn zoon Noel, die de focus verlegde naar de slaapkamer. En zo werd Noppe Slaapcultuur geboren, de allereerste winkel in België die zich specialiseerde in slaapcomfort.

Door de jaren heen bouwde de familie haar kennis en service uit en groeide Noppe Slaapcultuur uit tot een vaste waarde in de streek. Zij staan gekend om hun vriendelijke en ongedwongen aanpak, waarbij ze de tijd nemen om te luisteren.


Enthousiasme, passie en trendgevoeligheid vormen de drijfkracht van ons team.
Team Noppe

In 2005 verhuisden ze de winkel naar de Gentse Steenweg. Met deze beslissing schoot kleindochter Nathalie Noppe een schot in de roos; de klanten appreciëren de gemakkelijke bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Reeds vijftien jaar zetten Nathalie en haar man Danny enthousiast hun schouders onder Noppe Slaapcultuur en weten ze de ideale balans te vinden tussen traditie, ambacht en innovatie.

Nathalie Noppe

Een onuitputtelijke bron van enthousiasme boordevol ideeën. Opgegroeid in de winkel beschikt zij over een jarenlange diepgaande kennis over het aanbod en volgt zij technologische ontwikkelingen en trends op de voet. Nathalie is erg hartelijk en een grote fan van accessoires en gezelligheid.

Danny Declercq

Opdat de puntjes op de i staan, staat Danny erop om alle leveringen en plaatsingen zelf uit te voeren. Gepassioneerd en overtuigd van de meerwaarde van goed slaapcomfort vertelt hij je graag alles over de verschillende oplossingen en geeft hij soms verrassend stylingadvies.

Klanten mogen (of moeten) slaperig worden, maar hun winkelconcept zeker niet!

Het resultaat van hun open blik is een stijlvolle winkel met een uitgebreid aanbod hemels slaapcomfort: bedden, matrassen, lattenbodems en boxsprings die je heerlijk doen slapen.

Meer info over slaapcomfort

Vanaf lente 2016 kan je op het gloednieuwe verrassende pretverdiep (afleiding van Pret-a-dormir) in alle rust de mooiste night- en homewear, beachwear en luxueuze lingerie kan passen.

Je vindt er ook een ruime keuze kwaliteitsvol bedlinnen voor iedere slaapkamer, woonaccessoires, Scandinavisch geïnspireerde beddengoed, maatwerk, kussensprays om beter te slapen en nog veel meer originele cadeaus, steeds gelinkt aan het ultieme slaapcomfort.

Het pretverdiep nodigt uit om te inspireren en bezorgt je een zalige, leuke winkelervaring. Iedereen die de eerste keer boven komt, is verrast door het uitgebreide aanbod en de bijzonder mooie winkelinrichting.

Ontdek het pretverdiep

Nathalie, Danny en hun gepassioneerd team staan klaar om je te helpen en laten je in alle rust wegdromen.

Ons team helpt je

  • gepassioneerd
  • volledig op maat
  • uitgeslapen en vol energie

Hun aanpak werd reeds bekroond met de prijs van meest klantvriendelijke winkel en andere retail awards.

Het gaat niet om deze awards, maar wel om jou als klant een goed gevoel te geven.

Persoonlijk advies voor al je slaapcomfort

Winkel open van dinsdag tem vrijdag 10u tot 18u, op zaterdag van 10u tot 17u.

Ons team helpt je graag

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie
Ik ga akkoord   Ik wil geen cookies