Zoooo een zalig bed!

Dag Nathalie, Wij slapen hier super goed. Dat bed hadden we al 5 jaar eerder moeten kopen. Zoo zalig! De stof is ook echt heel mooi. Dikke merci voor de top service ook, van begin tot eind een leuke ervaring. 

Vele groetjes!

Annelies en Christophe

Omdat jullie zo jonge mensen zijn, doet het ons dubbel deugd te weten dat jullie nu al zorg voor jezelf dragen door te investeren in een goede nachtrust.

Wauw, die Bella Donna hoeslakens!

Ik heb nog nooit zo een goede hoeslakens gehad en betaal met veel plezier iets meer voor deze topkwaliteit van Bella Donna.

Deze hoeslakens zitten al jàren in ons gamma. Letterlijk bijna iedereen komt hiervoor terug naar onze winkel. Ze zijn inderdaad heel goed.

Wat een uitgebreide keuze op het pretverdiep! Mijn mond viel letterlijk open als ik binnenkwam.

Wat een uitgebreide keuze op het pretverdiep! Mijn mond viel letterlijk open als ik binnenkwam. De buitengevel doet niet vermoeden dat er boven zo een parel verborgen ligt. 

Mevr. Mertens

Dik verdiende Award!

"We voelen de passie voor jullie beroep in de manier waarop jullie ons uitleg geven en ons begeleiden naar het juiste resultaat! De Award van meest klantvriendelijke (meubel)winkel is dik verdiend."

Dhr. Smet, Beervelde

Wat een service!

Wat een service, en de baas die zelf nog de leveringen doet, waar vind je dit nog?

Dhr. Janssens, Wetteren

Ongelooflijk, wat een verschil!

Ongelooflijk wat een verschil! Wij hebben niet het duurste bed gekocht, en toch kunnen jullie niet geloven hoe tevreden we zijn! Bijna dagelijks zeggen we tegen elkaar hoe blij we wel zijn met ons nieuwe bed.

Dhr. en Mevr. De Caluwé, Lochristi

Carpe Diem, Een Zweedse Droom

"Ik wou jullie langs deze weg van harte danken voor de superfijne ontvangst die we bij jullie kregen. Jullie hadden zoveel aandacht, jullie gaven ons alle tijd en ruimte om uit te proberen, na te denken, te overleggen enz... We zijn als heel tevreden mensen buiten gegaan met een gelukkig gevoel een geweldige aankoop te hebben gedaan bij geweldige mensen! Jullie zijn een uniek voorbeeld als zelfstandigen met meer dan een hart voor jullie zaak maar meer nog voor de klanten! Een echte aanrader. Ik probeerde dit te posten op jullie site bij testimonials maar dat lukte niet, vandaar langs deze weg. Ik kijk enorm uit naar de levering van mijn "Zweedse droom". Van harte : Daniel en Annita Van Avermaet-Wiels"

Mevr. Wiels, Waasmunster
Héél trots bij het lezen van deze feedback. Bedankt!

Nog nooit zo graag gaan slapen!

Danny en Nathalie, 14 dagen geleden hebt u onze nieuwe boxspring geleverd.

Wat de mensen op jullie blog schrijven is 100% waarheid. Ook wij zijn super tevreden van onze nieuwe boxspring en het was de investering meer dan waard. Jullie professionele uitleg, jullie vriendelijkheid en geduld hebben ons mede doen beslissen om bij jullie de aankoop te doen en zullen het ook niet nalaten u bij andere aan te bevelen

Jullie hebben de "Retail Award" meer dan dik verdiend.

Nog nooit zo graag gaan slapen als de afgelopen 14 dagen!

Fam. Heyndrinckx, Verrebroek
Heel fijn om te horen! Slaap zacht. Team Noppe

Jullie cadeaubon staat bovenaan op ons verlanglijstje!

"Wij zijn altijd dolblij als we een bon van Noppe Slaapcultuur onder de kerstboom zien liggen. Jullie cadeaubon staat bovenaan op ons verlanglijstje, zowel voor mijn partner, dochter als voor mezelf. We vinden het heerlijk om een nieuwe pyjama of homewear, stijlvol lingeriesetje of leuk hoeslaken te mogen kiezen. De kwaliteit is telkens weer een verademing en zo zacht voor ons 'vel'! En het shoppen op zich is gewoon zalig. We voelen ons echt op ons gemak. Bedankt!"

Mevr. Rogiers, Lokeren

Winkel met een ziel

We voelen ons hier heel welkom, dit is echt een winkel met een ziel!

Jong koppel, Oostakker

Je moet al héél ver gaan zoeken om zo een trendy collectie badmode te vinden!

Je moet al héél ver gaan zoeken om zo een uitgebreide collectie badmode te vinden! Een exclusief en trendy aanbod en dan ook nog eens goed geholpen door Katrien, de verkoopster. Top!

Mevrouw Mels

Eindelijk een goed kussen!

Jullie nemen echt tijd voor de klanten. Ik wist niet dat er zoveel verschillende hoofdkussens waren. Eindelijk een goed kussen, oef!

Mevr. Van Winckel, Lokeren

De beste beslissing van ons leven!

Mevrouw Van den Eeckhout kwam na aankoop van haar bed terug om extra bedlinnen te kopen voor haar nieuwe bed. Na onze vraag of ze tevreden is, roept ze enthousiast: "De beste beslissing van ons leven!!! Na een vroegere miskoop in het verleden, zijn we zo blij dat we bij jullie terecht gekomen zijn. Jullie hebben ons eerlijk en gemotiveerd advies gegeven, dat vind je niet zo vaak meer."

Mevr. Van den Eeckhout, Koewacht

Zalig slapen!

Wij zijn zo blij dat we, na lang aarzelen, toch besloten hebben om het iets duurdere Carpe Diem bed te kopen! Werkelijk, ik heb geen rugpijn meer. We slapen zàlig! Bedankt!

Dhr. en Mevr. De Mayer, Lokeren

Een hemels bed

"De eerste keer in de winkel op een Carpe Diem waanden we ons op een wolk. Niet alleen het bed voelde heerlijk, maar ook de ontvangst en uitleg waren van een bijna bovenaards niveau. Nu we reeds een tijdje in ons bed slapen, kruipen we elke avond tussen de wolken: heerlijk, warm, zacht,... De belofte van de mensen van Noppe is bewaarheid: een hemels bed! Dank je wel slaapcultuur Noppe! Fam. Desoete-Mayens uit Merelbeke"

Fam. Desoete-Maeyens, Merelbeke
Bij deze mooie mail kregen we oprecht kippenvel! Team Noppe

Ondertussen wonen we bijna een maand in ons nieuwe huisje in Kalken. De boxspring doet het geweldig!

Ondertussen wonen we bijna een maand in ons nieuwe huisje in Kalken... De boxspring doet het geweldig!

Samengevat zeggen we:

  • sympathieke ontvangst,
  • prima uitleg,
  • fantastische service.

Echt top!

Kathleen en Frank
Leuk om te horen, tot snel! Team Noppe
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie
Ik ga akkoord   Ik wil geen cookies