5 mei 2020

Belangrijke wijzigingen nà heropening

Wat hebben wij jullie gemist! Wij  zijn dan ook blij om volgende week (hoogst waarschijnlijk) te kunnen heropenen. 800m2 geeft ons meer dan voldoende ruimte om dit op de meest veilige manier te doen. 

Want geef nu toe, weinig winkels kunnen zoveel 'social distancing' garanderen als ons. Met onze 800m2 garanderen we een maximum aan ruimte. Zelfs al zijn jullie met 10 personen tegelijk aanwezig (dit wordt onze maximum), dan nog heeft elk 80m2 ruimte. 

Alles wordt anders, hoor je vaak zeggen nu. Ook wij trekken onze lessen en conclusies uit de voorbije periode. Wij hebben jullie uiteraard gemist, maar wij hebben ook gemerkt dat velen blij zijn met onze bezoekjes aan huis. 

Vanaf nu zullen wij dan ook dinsdags achter de schermen werken, met gesloten deuren. Dit geeft jullie de kans om op afspraak langs te komen en op een rustige manier jullie bed of matras te kiezen. 
Ofwel komen wij naar jullie toe met onze pakjes en bestellingen. Service met een plus!

Blijf dus zeker online bestellen, mailen en berichtjes sturen. 

Wij bereiden  ondertussen alles tot in de puntjes voor op een veilige heropstart! Meer dan voldoende afstand, desinfecterende handgels, beschermhoezen over de matrassen, wegwerpkussens voor testen van de bedden, gepersonaliseerde mondmaskers voor onze medewerkers, etc...Meer tips, events en nieuws

28 oktober 2020 Wij maken de brug

Het is al een spannend jaar geweest. Een beetje ontspanning doet deugd. Daarom zullen we gesloten zijn op dinsdag 10 november zodat we kunnen genieten van een extra lang weekend.

Lees meer

1 oktober 2020 Wist je dat stress één van de hoofdoorzaken is waardoor mensen slecht slapen?

(Chronische) Stress is één van de hoofdoorzaken waardoor mensen slecht slapen. De corona tijd is een enorm stresserende tijd, maar anderzijds hebben veel mensen nu ook meer thuis-momenten. Hét moment dus om je stress aan te pakken. In dit artikel probeer ik alvast eenvoudige tips te geven om je stress te verminderen. Want goed slapen is een topprioriteit om te blijven functioneren.

Lees meer

17 maart 2020 Onze moeilijkste beslissing ooit

Lieve klanten, Na veel wikken en wegen hebben wij de keiharde beslissing genomen om de winkel te sluiten tot nader bericht. En dit voor ieders veiligheid. Naar onze mening is dit de enige verantwoordelijke manier om met het virus om te gaan. We doen dit met pijn in het hart maar met alle respect voor jullie, onze klanten.

Lees meer

5 maart 2020 Summer Vibes Fashion Show

Het tofste event van het jaar!

Lees meer

2 maart 2019 ViSpring in onze showroom

Bent u op zoek naar het àllerbeste? Dan is Vispring misschien iets voor u. Vanadium staal pocketveren en boordevol natuurlijke vulmaterialen zoals wol, katoen en paardenhaar.

Lees meer

2 maart 2019 Magisch waspoeder

Houd jij er ook zo van dat je lakens heerlijk geuren na het wassen? Dan hebben wij nog iets beters voor jou!

Lees meer

7 september 2018 Hoe sneller in slaap vallen?

Lig je vaak naar het plafond te staren? Misschien dat deze oude inslaaptechniek van het Amerikaanse leger je van je slaapprobleem afhelpt. Maar liefst 96 procent van de militairen zou er binnen twee minuten van in slaap vallen!

Lees meer

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie   OK