27 januari 2021

Last van winterblues?

Last van winterblues tijdens deze donkere periode? Probeer een routine te vinden die bij je past. Misschien is meditatie of yoga wel iets voor jou! Dit hoeft zeker niets zweverig te zijn. Er zijn ook genoeg apps tegenwoordig om je hierbij te helpen. bv Calm (EN) of Meditation Moments (NL)

Maar ook voldoende bewegen, gezond eten en natuurlijk daglicht opzoeken blijven een heel belangrijke factor om je goed in je vel te voelen en 's nachts beter te slapen. Een frisse ochtendwandeling geeft je immers een fysieke en mentale boost aan het begin van de dag. Door een moment met jezelf in te plannen, gun je jezelf bovendien even rust in het hoofd. 

Kan je door de week niet naar buiten? Er zijn ook speciale lampen verkrijgbaar om thuis lichttherapie toe te passen, liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend. Je wordt blootgesteld aan wit licht van een sterke intensiteit (10.000 lux).Meer tips, events en nieuws

23 februari 2021 50 jaar Noppe Slaapcultuur

50 jaar Noppe Slaapcultuur, dàt moet gevierd worden! 2021 wordt een heel speciaal jaar, ook voor jullie. We leggen jullie het hele jaar door letterlijk en figuurlijk in de watten.

Lees meer

6 januari 2021 Januari koopjes

Heel wat mooie acties en kortingen bij Noppe Slaapcultuur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe matras, bed of pyjama? Het is de moeite waard om even binnen te springen. Klik even verder voor meer info. Komen jullie met 2? Maak dan even op voorhand een afspraak via onze website.

Lees meer

26 november 2020 We staan te popelen!

We staan te popelen om jullie terug te mogen ontvangen in onze showroom! Maak nu al uw afspraak.

Lees meer

28 oktober 2020 Wij zijn gesloten wegens 2e lockdown

Het is al een spannend jaar geweest. Momenteel kunnen wij helaas onze deuren niet openen tot nader order. Wat we wél kunnen doen, is jullie zoveel mogelijk helpen via onze online shop!

Lees meer

1 oktober 2020 Wist je dat stress één van de hoofdoorzaken is waardoor mensen slecht slapen?

(Chronische) Stress is één van de hoofdoorzaken waardoor mensen slecht slapen. De corona tijd is een enorm stresserende tijd, maar anderzijds hebben veel mensen nu ook meer thuis-momenten. Hét moment dus om je stress aan te pakken. In dit artikel probeer ik alvast eenvoudige tips te geven om je stress te verminderen. Want goed slapen is een topprioriteit om te blijven functioneren.

Lees meer

17 maart 2020 Onze moeilijkste beslissing ooit

Lieve klanten, Na veel wikken en wegen hebben wij de keiharde beslissing genomen om de winkel te sluiten tot nader bericht. En dit voor ieders veiligheid. Naar onze mening is dit de enige verantwoordelijke manier om met het virus om te gaan. We doen dit met pijn in het hart maar met alle respect voor jullie, onze klanten.

Lees meer

5 maart 2020 Summer Vibes Fashion Show

Het tofste event van het jaar!

Lees meer

2 maart 2019 ViSpring in onze showroom

Bent u op zoek naar het àllerbeste? Dan is Vispring misschien iets voor u. Vanadium staal pocketveren en boordevol natuurlijke vulmaterialen zoals wol, katoen en paardenhaar.

Lees meer

2 maart 2019 Magisch waspoeder

Houd jij er ook zo van dat je lakens heerlijk geuren na het wassen? Dan hebben wij nog iets beters voor jou!

Lees meer

7 september 2018 Hoe sneller in slaap vallen?

Lig je vaak naar het plafond te staren? Misschien dat deze oude inslaaptechniek van het Amerikaanse leger je van je slaapprobleem afhelpt. Maar liefst 96 procent van de militairen zou er binnen twee minuten van in slaap vallen!

Lees meer

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie
Ik ga akkoord   Ik wil geen cookies