17 maart 2020

Onze moeilijkste beslissing ooit

Heeft u toch graag een afspraak of dringende boodschap, dan mag u mailen naar info@noppeslaapcultuur.be of bellen naar 09/348.19.72.

Wij blijven, zolang er geen complete lockdown is, uiteraard achter de schermen werken aan onze e-shop wwww.pret-a-dormir.be en bereiken jullie graag via onze sociale media. Volg en steun ons aub zoveel mogelijk via:

Facebook : Noppe Slaapcultuur

Instagram : @pretadormir

Online shop : www.pret-a-dormir.be

Alle ondernemers die de moed hebben om nu te sluiten, zijn naar mijn mening degene met een hart. Zij zullen jullie steun na deze periode, hard nodig hebben. Ik durf dus te vragen om jullie aankopen uit te stellen en nadien te shoppen bij degene die hun menselijkheid hebben getoond. Meer tips, events en nieuws

5 mei 2020 Belangrijke wijzigingen nà heropening

Alles wordt anders, ook wij hebben goed nagedacht en de voorbije periode geavalueerd. Vanaf nu werken wij op dinsdag enkel via afspraak en achter gesloten deuren. Zo kan u op een ontspannen manier het juiste bed of matras kiezen. Wij blijven die dag ook met plezier al uw online bestellingen naar huis brengen in Lokeren of dichtbij! Noppe op verplaatsing of service met een plus!

Lees meer

28 maart 2020 Wij blijven tot uw dienst!

Wij missen jullie!!! Maar niet getreurd, jullie kunnen ons via sociale media, telefonisch of via mail info@noppeslaapcultuur.be nog steeds bereiken. Wij hebben onze online shop www.pret-a-dormir.be en stellen alle steun enorm op prijs. Dit doet ons deugd! Bestellingen in Lokeren brengen wij met veel plezier naar huis.

Lees meer

22 maart 2020 Wist je dat stress één van de hoofdoorzaken is waardoor mensen slecht slapen?

(Chronische) Stress is één van de hoofdoorzaken waardoor mensen slecht slapen. De corona tijd is een enorm stresserende tijd, maar anderzijds hebben veel mensen nu ook meer thuis-momenten. Hét moment dus om je stress aan te pakken. In dit artikel probeer ik alvast eenvoudige tips te geven om je stress te verminderen. Want goed slapen is een topprioriteit om te blijven functioneren.

Lees meer

5 maart 2020 Summer Vibes Fashion Show

Het tofste event van het jaar!

Lees meer

2 maart 2019 ViSpring in onze showroom

Bent u op zoek naar het àllerbeste? Dan is Vispring misschien iets voor u. Vanadium staal pocketveren en boordevol natuurlijke vulmaterialen zoals wol, katoen en paardenhaar.

Lees meer

2 maart 2019 Magisch waspoeder

Houd jij er ook zo van dat je lakens heerlijk geuren na het wassen? Dan hebben wij nog iets beters voor jou!

Lees meer

7 september 2018 Hoe sneller in slaap vallen?

Lig je vaak naar het plafond te staren? Misschien dat deze oude inslaaptechniek van het Amerikaanse leger je van je slaapprobleem afhelpt. Maar liefst 96 procent van de militairen zou er binnen twee minuten van in slaap vallen!

Lees meer

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie   OK