17 maart 2020

Onze moeilijkste beslissing ooit

Heeft u toch graag een afspraak of dringende boodschap, dan mag u mailen naar info@noppeslaapcultuur.be of bellen naar 09/348.19.72.

Wij blijven, zolang er geen complete lockdown is, uiteraard achter de schermen werken aan onze e-shop wwww.pret-a-dormir.be en bereiken jullie graag via onze sociale media. Volg en steun ons aub zoveel mogelijk via:

Facebook : Noppe Slaapcultuur

Instagram : @pretadormir

Online shop : www.pret-a-dormir.be

Alle ondernemers die de moed hebben om nu te sluiten, zijn naar mijn mening degene met een hart. Zij zullen jullie steun na deze periode, hard nodig hebben. Ik durf dus te vragen om jullie aankopen uit te stellen en nadien te shoppen bij degene die hun menselijkheid hebben getoond. Meer tips, events en nieuws

28 juli 2020 Maak een afspraak

Een nieuw bed of matras nodig? Maak eerst een afspraak. Zo kunnen jullie toch met 2 personen tegelijk langskomen.

Lees meer

8 juli 2020 Zomerplanning en Koppelverkoop

Benieuwd naar onze zomerplanning en de koppelverkoop gevolgd door de soldenperiode? Lees er hier alles over...

Lees meer

30 mei 2020 Gratis opblaasbaar strandlaken

Wil je ook op het strand je favoriete boek lezen? Nu krijg je bij aankoop vanaf 100€ beachwear (strandkleedjes, bikini of badpak) een gratis opblaasbaar strandkussen.

Lees meer

22 maart 2020 Wist je dat stress één van de hoofdoorzaken is waardoor mensen slecht slapen?

(Chronische) Stress is één van de hoofdoorzaken waardoor mensen slecht slapen. De corona tijd is een enorm stresserende tijd, maar anderzijds hebben veel mensen nu ook meer thuis-momenten. Hét moment dus om je stress aan te pakken. In dit artikel probeer ik alvast eenvoudige tips te geven om je stress te verminderen. Want goed slapen is een topprioriteit om te blijven functioneren.

Lees meer

5 maart 2020 Summer Vibes Fashion Show

Het tofste event van het jaar!

Lees meer

2 maart 2019 ViSpring in onze showroom

Bent u op zoek naar het àllerbeste? Dan is Vispring misschien iets voor u. Vanadium staal pocketveren en boordevol natuurlijke vulmaterialen zoals wol, katoen en paardenhaar.

Lees meer

2 maart 2019 Magisch waspoeder

Houd jij er ook zo van dat je lakens heerlijk geuren na het wassen? Dan hebben wij nog iets beters voor jou!

Lees meer

7 september 2018 Hoe sneller in slaap vallen?

Lig je vaak naar het plafond te staren? Misschien dat deze oude inslaaptechniek van het Amerikaanse leger je van je slaapprobleem afhelpt. Maar liefst 96 procent van de militairen zou er binnen twee minuten van in slaap vallen!

Lees meer

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie   OK