5 maart 2020

Summer Vibes Fashion Show

Modeshow door Noppe Slaapcultuur, (beachwear & nachtkleding), Agua Con Gas (herenkleding), Nappanera (damesmode) in een ongelofelijk warm kader bij Prananatha. 

Inschrijven via http://www.prananatha.be/nl/summer-vibes

Vanaf 19u tot 22u

Showcooking, Balinese Massage, Beauty-advies, Wine Tasting,...


Je moet al héél ver gaan zoeken om zo een trendy collectie badmode te vinden!
Mevrouw Mels


Meer tips, events en nieuws

28 oktober 2020 Wij maken de brug

Het is al een spannend jaar geweest. Een beetje ontspanning doet deugd. Daarom zullen we gesloten zijn op dinsdag 10 november zodat we kunnen genieten van een extra lang weekend.

Lees meer

1 oktober 2020 Wist je dat stress één van de hoofdoorzaken is waardoor mensen slecht slapen?

(Chronische) Stress is één van de hoofdoorzaken waardoor mensen slecht slapen. De corona tijd is een enorm stresserende tijd, maar anderzijds hebben veel mensen nu ook meer thuis-momenten. Hét moment dus om je stress aan te pakken. In dit artikel probeer ik alvast eenvoudige tips te geven om je stress te verminderen. Want goed slapen is een topprioriteit om te blijven functioneren.

Lees meer

17 maart 2020 Onze moeilijkste beslissing ooit

Lieve klanten, Na veel wikken en wegen hebben wij de keiharde beslissing genomen om de winkel te sluiten tot nader bericht. En dit voor ieders veiligheid. Naar onze mening is dit de enige verantwoordelijke manier om met het virus om te gaan. We doen dit met pijn in het hart maar met alle respect voor jullie, onze klanten.

Lees meer

2 maart 2019 ViSpring in onze showroom

Bent u op zoek naar het àllerbeste? Dan is Vispring misschien iets voor u. Vanadium staal pocketveren en boordevol natuurlijke vulmaterialen zoals wol, katoen en paardenhaar.

Lees meer

2 maart 2019 Magisch waspoeder

Houd jij er ook zo van dat je lakens heerlijk geuren na het wassen? Dan hebben wij nog iets beters voor jou!

Lees meer

7 september 2018 Hoe sneller in slaap vallen?

Lig je vaak naar het plafond te staren? Misschien dat deze oude inslaaptechniek van het Amerikaanse leger je van je slaapprobleem afhelpt. Maar liefst 96 procent van de militairen zou er binnen twee minuten van in slaap vallen!

Lees meer

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Noppe gebruik van cookies. Meer informatie   OK